The tournament



Var sjunde år samlas världens bästa torpeder från hela världen i en liten stad för att göra upp om vem som är den skickligaste. Endast en kan vinna och det är den som står sist kvar med livet i behåll.
I år utspelar sig dramat i Middlesborough, en liten stad i England med en fördel - den har flest övervakningskameror i världen. Med hjälp av två hackers kan turneringens "spelledare" Powers följa dramat i detalj genom att hacka övervakningskamerorna och få bild på en storskärm. Några rika män och kvinnor ska sedan satsa pengar på vem de tror kommer vinna.

I rollerna ser vi personer som Ving Rhames (dawn of the dead, pulp fiction, i now pronounce you chuck and larry mf), Robert Carlyle (Nu eller aldrig, 28 veckor senare, Eragon mf) och Ian Somerhalder (Lost, smalville mf).

Amerikansk over the top action med många explosioner och brutala mord. Fastän man hela tiden fattade vad som skulle hända i förväg och handlingen var ganska töntig och dålig tyckte jag ändå om filmen på något vis, det hände hela tiden något och man kunde ta ut sin hjärna och lägga på bordet och bara sitta helt avslappnad och stirra på tv:n tills filmen var slut. Vist det här är inte en film som skulle vinna några pris eller som jag skulle rekommendera till någon utan jag säger bara så här: orkar du inte med djupa handlingar och länga dialoger? Är du trött på draman och thrillers som kräver mer tankekraft än en drogad schimpans? Då är The tournament något för dig.

Betyget blir 3. Intensitet, Våld och oneliners är nyckelorden för detta anordnade kaos.
Absolut en grabbfilm om jag får lov att vara fördomsfull.


PS: Idag fick jag för första gången över 800 poäng på en bowlingmatch (4 serier) me happy.







Kommentarer
Postat av: Gustaf Lindgren

Grattis adam :D Till bowlingpoängen! Hmm låter som en infernalisk film! Bra recension, fatter inte de där med apan bara!

2009-11-22 @ 23:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0